GDPR - Souhlas se zpracováním osobních údajů

Společnost BT company, s.r.o., se sídlem Bukovno 71, PSČ 29301, IČ: 24809616, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u u Městského soudu v Praze, vložka C 176301), užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek, nabízení služeb. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.
Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Co jsou to cookies?

Cookies jsou textové soubory, které obsahují informace k umožnění identifikace vracejících se uživatelů a to výlučně po dobu, kdy se tito na našich webových stránkách zdržují. Soubory cookies si Váš počítač ukládá na pevný disk a nijak neohrožují ostatní data. Cookies z našich webových stránek neobsahují žádné Vaše osobní údaje. Tyto soubory Vás ušetří opakovaného zadávání údajů, usnadňují přenos určitého obsahu a pomáhají nám zjistit, které z našich online služeb se těší největší oblibě. Mimo jiné nám tedy napomáhají uzpůsobit své webové stránky podle Vašich požadavků a očekávání.

Mohu ukládání cookies vypnout?

Stránky pujcovnadodavekmb.cz využívají cookies k analýze návštěvnosti. Používáním těchto webových stránek s tím souhlasíte. Pokud není prohlížeč nastaven jinak, většina prohlížečů cookies automaticky akceptuje. Použití cookies můžete zablokovat v nastavení svého webového prohlížeče. Informace o nastavení jednotlivých prohlížečů naleznete zde:

Mozilla Firefox (https://support.mozilla.org/cs/kb/povoleni-zakazani-cookies)

Google Chrome (https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=cs)

Opera (https://napoveda.seznam.cz/cz/email/opera/povoleni-souboru-cookies-opera/)

Internet Explorer (https://support.office.com/cs-cz/article/Povolen%C3%AD-soubor%C5%AF-cookie-6b018d22-1d24-43d9-8543-3d35ddb2cb52)

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu, vyjádřeného aktivním zaškrtnutím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webové stránky, znějícím následovně: „Provozovatel webu, společnost BT company, s.r.o., se sídlem Bukovno 71, PSČ 29301, IČ: 24809616, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u u Městského soudu v Praze, vložka C 176301, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting."

Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

S potvrzením souhlasu se sbíráním údajů také souhlasíte s tím, aby provozovatel mohl předat vaše osobní údaje jinému správci v souladu s ustanovením § 5 odstavce 6 zákona č. 101/2000 Sb..

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti, a to formou písemného oznámení adresované společnosti MK, s.r.o.. Subjekt údajů souhlasí s tím, že MK, s.r.o. v takovém případě ukončí zpracování osobních údajů nejpozději do 30 dnů ode dne, kdy mu bylo odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů doručeno; ustanovení § 5 odstavce 9 zák. č. 101/2000 Sb., zákona o ochraně osobních údajů, v platném znění (dále jen „zákon“) tím není dotčeno.
V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Společnost BT company, s.r.o. shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

Název cookie proměnné Platnost proměnné Popis
fonts-loaded
7 dnů
Informace o správném načtení stylů písem.
lang
70 dnů
Informace o používané jazykové mutaci webu.
PHPSESSID
14 dní
Informace o aktuálním sezení uživatele.
SL_C_*
2 roky
Neklasifikované
_ga
Sezení
Statistická data pro službu Google Analytics
_gid
Sezení
Statistická data pro službu Google Analytics